Despre Noi

MCM PETROL si-a inceput activitatea in anul 2001, avand ca obiect principal de activitate distributia si transportul de produse petroliere si carburanti auto.

In perioada scursa de la infiintare, MCM PETROL a cunoscut o dezvoltare dinamica. In anul 2006, compania a deschis in orasul Buzau cea de-a doua statie de distributie (prima fiind in localitatea Smeeni, jud. Buzau). Anul urmator, MCM PETROL a achizitionat in localitatea Dealul Viei, jud. Buzau o noua statie de distributie pe care, ulterior, a inclus-o intr-un program de modernizare.

In acest moment, compania detine trei statii de distributie carburant, amenajate conform standardelor europene. Pe langa combustibili si lubrifianti, statiile ofera clientilor MCM PETROL o gama larga de sevicii suplimentare.

Totodata, MCM Petrol livreaza carburanti en-gros in conformitate cu cele mai inalte standarde, compania asigurand servicii complete de transport.

MCM Petrol este certificata ISO 9001:2008, avand implementat un management eficace, astfel incat sa se situeze la cel mai bun nivel atat din punct de vedere al organizarii interne, cat si din cel al satisfacerii oricaror cerinte externe (ale beneficiarilor, ale societatii, ale institutiilor statului).

De asemenea, compania este certificata SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008.

Alinierea la standardele europene de calitate a tehnologiei, produselor si serviciilor a dus la succesul MCM Petrol pe piata locala din Buzau.

MCM PETROL urmareste dezvoltarea continua pe toate nivelele si de aceea isi incurajeaza personalul sa fie cat mai inovator, creativ si deschis noilor idei.

Compania doreste sa fie angajatorul preferat si de aceea isi remunereaza angajatii – 36 la numar – in functie de aptitudini si performante, tinand cont totodata de conditiile de piata muncii.