McM Petrol

Beneficiile McM Petrol

4 Statii

Ne gasiti in cele patru statii de distributie a carburantilor: Buzau, Delul Viei, Smeeni si Cilibia

Mai ieftin

Mereu ne gandim la clienti, de aceea mereu o sa incercam sa va oferim produsele noastre la un pret mai mic.

România se află în stare de urgență națională din cauza pandemiei cu noul coronavirus Covid-19. Acesta este un virus care se răspândește extrem de rapid iar Buzăul se află pe harta județelor infectate. Acum este momentul să luăm măsuri de prevenție în ceea ce privește echiparea Spitalului Județean de Urgențe, a medicilor de familie din județ, a centrelor DGASPC.

Detalii si donatii puteti face accesand: https://fundatiacomunitarabuzau.ro/ce-facem/buzau-pregatit

Împreună protejăm Buzăul! 

Parerile clientilor nostri

Nu ne crezi pe cuvant? Aici gasesti impresiile celor care ne-au calcat pragul si din fericire pentru noi, toti sunt multumiti!

quote

Combustibil de foarte buna calitate, atat benzina cat si motorina, pretul este intradevar mai mic decat la alte statii din oras.

McM Petrol
quote

Concursurile organizate de ei chiar sunt pe bune, am fost fericitul castigator al unei Dacii Logan! Multumesc MCM Petrol!

McM Petrol
quote

Tin sa mentionez ca pe langa carburantii ieftini si de calitate, statia din Buzau este dotata si cu o pompa de AdBlue, cunoscatorii stiu la ce foloseste! Drumuri Bune!

McM Petrol

Locul 1

Castigatorul marelui premiu, la concursul nostru Calatorim impreuna, este Dodan Costica! Felicitari si Drumuri Bune! Si nu uitati, cu McM Petrol drumul este presarat cu surprize!

McM PetrolMcM Petrol
McM Petrol

Ne gasiti aici!

×

    Numele (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Domeniu de utilizare

    Mesaj